PDA

View Full Version : Can't post pic's



GJK
09-18-2012, 09:27 PM
I've tried several times, watched video (nothing new), error keeps coming up when trying to post.....

ewaizel
09-19-2012, 01:02 AM
I'm in the same situation. I tried to limit images to match restrictions. When I select a file in the window titled as "upload files from you computer" and then proceed to upload, I can see the progress bar and then a red circle with a "!" sign. If I put the mouse on top of this it shows Error #2038.
Sorry, my first try. So excited about posting my photos but also very frustrated.

Barefoot
09-19-2012, 01:26 AM
Let me suggest that you guys might want to look into a hosting site that allows you to link your photos here. I'm using photobucket.com and its a piece of cake. By using a hosting site there is no restrictions on file size. You just upload your mess there and then link to it here with no compression issues.

Iguanasan
09-19-2012, 08:33 AM
Sorry, I've tried to track down the problem, however, I have limited access and Marko was away. Hopefully, this is something that can be resolved very soon.

Marko
09-19-2012, 10:22 AM
I'm in the same situation. I tried to limit images to match restrictions. When I select a file in the window titled as "upload files from you computer" and then proceed to upload, I can see the progress bar and then a red circle with a "!" sign. If I put the mouse on top of this it shows Error #2038.
Sorry, my first try. So excited about posting my photos but also very frustrated.


Hi everyone - sorry for this hassle. I am back now and would like to help solve this.
Can I ask a favour? Can you send me some screenshots of the error? This error is something that I will pass to a better 'fixer' than me.
The screenshots will help big time.

In the meantime, as barefoot suggests a free hosting account on flickr or photo bucket is a great idea.

Sorry for the hassle.

Marko

GJK
09-19-2012, 09:14 PM
I have the same error as ewaizel, when clicking to upload a pic, when process is finished a red (!) appears then goes on to next pic.,

GJK
09-20-2012, 09:31 PM
Marko, where do I send shots, Thank you Guy

Randitola
09-27-2012, 06:51 PM
I get the same situation - when I mouse over the red exclamation mark, this is the error that is listed: 500 (IOErroreventType="ioerror" bubbles=false
cancelable=false eventPhase=2text="Error #2038")
Hope this helps.

Marko
09-28-2012, 11:09 AM
This sucks!
I had a programmer look into this and he made some tweaks that we hoped would solve this.
Not at all happy about this since I'm stumped. I personally have tried to reproduce this error on different accounts across different platforms and I cannot reproduce this error. Seems that vast majority of members have no issue at all....and yet this is the 3rd time I'm hearing this.

I'm going to pass this new info to our programmer to see if it helps.

In the meantime - please post to flickr, photobucket etc and call the file from there. That's what a good 50% of members do anyway.
So sorry for this hassle and I'm still on it.